Direct contact? Bel: 06 - 835 33 906

Home > Trainingen

IN-COMPANY TRAININGSAANBOD

Trainingsaanbod

Hier is een overzicht van door ons ontwikkelde en uitgevoerde in-company trainingen. Bijvoorbeeld voor bedrijven en organisaties in accountancy, advies, consulting, gemeentes, retail, hulpverlening, onderwijs en zorg. Altijd maatwerk, altijd toegespitst op de specifieke trainingsvraag van de klant. Heeft jouw organisatie of bedrijf een andere vraag? We bespreken graag wat Resonant trainen in communiceren voor jullie kan doen. Neem vrijblijvend contact op.

Klantcontact

Klanten professioneel te woord staan. De juiste aandacht, de juiste match en adequaat klachten opvangen. Train met Resonant!

Bekijk de trainingen

Leiding geven

Essentiële tools en vaardigheden waar geen leidinggevende zonder kan. Mensen aansturen, motiveren en verder brengen.

Bekijk de trainingen

Professioneel in gesprek

Als communiceren een belangrijk deel van het werk is: leer jouw professionals constructief en doelgericht gesprekken voeren met Resonant.

Bekijk de trainingen

Agressie en conflict hanteren

Als bedrijf of organisatie stevig staan bij een agressieve klant, burger of patiënt. Geef jouw professionals de juiste tools en vaardigheden mee!

Bekijk de trainingen

Samenwerken

Samenwerken is een hele kunst! Als team, in een project of in een vergadering. De juiste kennis en tools zorgen voor een betere sfeer en beter resultaat.

Bekijk de trainingen

Persoonlijke effectiviteit

Complexe taken, een lastige doelgroep, allerlei veranderingen. Er kan veel op jouw professionals afkomen. Ondersteun ze door de juiste training.

Bekijk de trainingen

Train de Trainer

Kennis delen door intern een training te organiseren? Hoe doe je dat effectief? Geef de experts in jouw organisatie een train-de-trainer van Resonant.

Bekijk de mogelijkheden